A.C. Bradley se geanimeerde bloemlesingsreeks What If ...? is 'n prominente Amerikaanse geanimeerde bloemlesingsreeks. Die TV -program is spesiaal vir Disney+ geskep deur Marvel Studios, en dit is gebaseer op 'n Marvel -strokiesprent wat onder dieselfde naam as die TV -program gepubliseer is. Wat as…? is die vierde aflewering van Marvel Studios en die eerste geanimeerde reeks.

Die TV -program handel oor alternatiewe tydlyne in die multiversum, en dit wys wat kan gebeur as belangrike gebeurtenisse uit ander MCU -films anders afspeel. AC Bradley is die hoofskrywer van die program, terwyl Brayan Andrews die regie behartig.

Die eerste seisoen van Marvel's What If ...? in première op Disney+ op 11 Augustus 2021, aangekondig in April 2019. Die seisoen sal veronderstel wees om nege episodes te bevat en sal van 6 September tot 6 Oktober uitgesaai word. As u 'n aanhanger is van Marvel's What If ...?, is twee episodes vrygestel tot dusver, en die wag vir die derde aflewering duur voort. Kyk dan na hierdie pos, want ons het die mees onlangse inligting rakende die program ingesluit.



Wat as…? Afdeling 3: Wat is die vrystellingsdatum?

Daar is goeie nuus! Die vrystellingsdatum vir Marvel's What If ...? is bevestig. Afdeling 3 word op 25 Augustus 2021 om 03:00 EST in première op Disney+. Die tydsberekening vir ander tydsones word ook hieronder genoem:

  • Stille Oseaan Tyd: 12:00 AM PDT
  • Sentrale tyd: 02:00 CDT
  • Oos -tyd: 03:00 EDT
  • Britse tyd: 08:00 BST
  • Europese tyd: 09:00 CEST
  • Indiese tyd: 12:30 IS
  • Japan Tyd: 16:00 JST
  • Australiese tyd: 17:00 AES

Soos voorheen gesê, sal die program nege episodes bevat, en na die derde episode kan ons dus verwag dat nog sewe episodes onthul sal word. As u op soek is na 'n manier om die program te sien, beveel ons aan dat u inteken op 'n Disney+ -intekening, omdat die program slegs op die Disney+ -platform beskikbaar is. Daar is egter tans geen aanduidings of die program op ander stromingsdienste uitgereik sal word nie.

Wat as…? Aflevering 3: Wie is die rolverdeling vir die vertoning?

Soos voorheen gesê, is die vertoning slegs gebaseer op Marvel se strokiesprente; Dit is dus veilig om aan te neem dat die program 'n paar van die bekendste karakters van Marvel bevat. Die volgende rolspelers sal na verwagting in die Wat as ... verskyn? reeks, volgens berigte:

  • Benedict Cumberbatch vir die rol as Doctor Strange
  • Chris Hemsworth vir die rol as Thor
  • Dominic Cooper vir die rol as Howard Stark
  • Chadwick Boseman vir die rol as T’Challa
  • Don Cheadle vir die rol as War Machine
  • Jon Favreau vir die rol as Happy Hogan
  • Karen Gillan vir die rol as Nebula
  • Benedict Wong vir die rol as Wong
  • Paul Rudd vir die rol as Ant-Man
  • Samuel L. Jackson vir die rol as Nick Fury
  • Sebastian Stan vir die rol as Bucky Barnes
  • Tom Hiddleston vir die rol as Loki
  • Jeff Goldblum vir die rol as grootmeester
  • Jeremy Renner vir die rol as Hawkeye

Wat as…? Afdeling 3: Wat kan ons verwag?

Wat as…? Die storielyn van die derde episode sal na verwagting humoristies en innoverend fokus op Loki se koms op aarde. Miskien sal ons Loki sien voordoen as die koning van Asgard en probeer om sy gesag op aarde op verskillende diplomatieke maniere te vestig. Sy tegnieke het 'n invloed op die vorming van die Avengers -span! Ons moet ook voorspel dat 'n paar aspekte in die derde episode die kranshangers van die tweede sal weerspieël.

Editor'S Choice